Nacka Missionsförsamling
Bläddra en månad bakåt Februari 2021 Bläddra en månad framåt
v. 06
14 16:00 Årsmöte
Ordinarie årsmöte. Vi håller det i kyrkan innan gudstjänsten. Om du i stället vill delta hemifrån så mejla info@bjorknaskyrkan.se så får du en länk (via Teams) till mötet.
Spara i din kalender
18:00 Gudstjänst
Ulf Bergsviker predikar. Tema: "Är kärlek lika med känslor? Eller är det hårdvara?"
Daniela Setti och Martin Olofsson framför kärlekssånger.
Kl 16 (innan gudstjänsten) har vi årsmöte i kyrkan. Men om man vill delta via länk så anmäler man sig till info@bjorknaskyrkan.se
Spara i din kalender
v. 08
28 Gudstjänst på länk
Tema: "Gud – grunden. Finns gud? Hur ser han i så fall ut?"
Predikan Ulf Bergsviker
Sång Kristina Vegelius
Piano Martin Olofsson
Förbered dig att vara med på nattvarden, Häll upp lämplig nattvardsdryck och en bit bröd och delta i slutet av gudstjänsten.
KLICKA: https://youtu.be/2J1idxrMALA
Spara i din kalender
Bläddra en månad bakåt Februari 2021 Bläddra en månad framåt

Logga_bjorknaskyrkan.png

Björknäskyrkan är till för dig som längtar efter Gud. Eller helt enkelt är trött på ett ständigt fokus på det materiella. Eller är osäker på vad det är du söker.
Vi som håller Björknäskyrkan igång är också osäkra. Vi behöver dig att samtala med.
Björknäskyrkan är också till för dig som behöver en gemenskap.
Du är välkommen till Björknäskyrkan vare sig du tror på Gud eller inte. Det enda vi kräver av dig är respekt för andra. Det är en attityd vi också själva försöker inta.

RETURBRUK har öppet helgfria lördagar kl 11–14. Vi coronasäkrar genom att släppa in ett fåtal personer åt gången i lokalen. Vi tar gärna emot grejer under öppettid. Varmt välkommen!

180408-LOGO.jpg

Fair-trade-pil.gif

Vi handlar helst rättvisemärkt och ekologiskt.

Scouterna

Affischer-for-Nacka-SMU_0005_Ledord-med-sidfot_Resized.jpg

Kul verksamhet. Bra gemenskap. Värdefull kunskap. Häftiga hajker.
Kom en måndagskväll med ditt barn och kika.
Välkommen!

Vi samarbetar med studieförbundet Bilda.

Bildalogo.jpg

Har aldrig varit aktiv i en kyrka. Kul att hjälpa till ibland, till exempel med att diska efter onsdagskvällarna. Bert Kempe Arbetslivet är pressande. Därför är tid för eftertanke så värdefull för mig. Carol Fagerström Att livets mening bara finns i det materiella känns osannolikt. Anders Tiger I Björknäskyrkan får teologin ifrågasättas, stötas och blötas, vridas och vändas på. Det är bland det mest spännande jag vet! Ulf Gustafsson Det är en trivsam öppenhet i Björknäskyrkan. Pernilla Agnesund Kom. Här kan du känna dig sedd som människa. Sven Johansson Det är jag som har målat taket! Christian Spicker Det är stor skillnad nu, mot när jag gick i söndagsskolan i Björknäskyrkan. Bengt Bogårdh Jag skulle vilja ha en social verksamhet med barn och ungdomar i den fina kyrkan. Elisabeth Skohg För mig är Björknäskyrkan en öppen plats för gemenskap, för alla. Ditte Waldton