Nacka Missionsförsamling
Bläddra en månad bakåt September 2020 Bläddra en månad framåt
v. 37
9 on 19:00 Vilken nytta gör en filosof?
Ulf Bergsviker reflekterar över vilken samhällsnytta en filosof gör. Eller om filosofi är en onödig lyx vi unnar oss.
Fika från 18.30. Välkommen!
Spara i din kalender
12 11:00 Gårdsloppis och gårdsstädning.
I glädje över att Coronabekymren minskat något, har vi nu öppnat Returbruk igen och tänker lördagen 12/9 dessutom fira med gårdsloppis, fika, korvgrillning och praktiskt arbete, dvs städning av Björknäskyrkans gård för den som gillar att göra ett handtag. Varmt välkommen att delta i vilket du vill, hur länge du vill. Vi håller på mellan kl 11 och 14.
Spara i din kalender
13 18:00 Gudstjänst
Ulf Bergsviker predikar. Tema ”Skapar tron enighet eller splittring?”. Sång Helena Eriksson, musik Martin Olofsson.
Vi håller avståndet.
Spara i din kalender
Bläddra en månad bakåt September 2020 Bläddra en månad framåt

Logga_bjorknaskyrkan.png

Björknäskyrkan är till för dig som längtar efter Gud. Eller helt enkelt är trött på ett ständigt fokus på det materiella. Eller är osäker på vad det är du söker.
Vi som håller Björknäskyrkan igång är också osäkra. Vi behöver dig att samtala med.
Björknäskyrkan är också till för dig som behöver en gemenskap.
Du är välkommen till Björknäskyrkan vare sig du tror på Gud eller inte. Det enda vi kräver av dig är respekt för andra. Det är en attityd vi också själva försöker inta.

RETURBRUK har helgstängt. Vi planerar att öppna igen lördag 23/1, om pandemin tillåter. Annars har vi öppet helgfria lördagar kl 11–14. Vi coronasäkrar genom att släppa in endast fem personer åt gången i lokalen. Vi tar gärna emot grejer under öppettid. Varmt välkommen!

180408-LOGO.jpg

Fair-trade-pil.gif

Vi handlar helst rättvisemärkt och ekologiskt.

Scouterna

Affischer-for-Nacka-SMU_0005_Ledord-med-sidfot_Resized.jpg

Kul verksamhet. Bra gemenskap. Värdefull kunskap. Häftiga hajker.
Kom en måndagskväll med ditt barn och kika.
Välkommen!

Vi samarbetar med studieförbundet Bilda.

Bildalogo.jpg

Har aldrig varit aktiv i en kyrka. Kul att hjälpa till ibland, till exempel med att diska efter onsdagskvällarna. Bert Kempe Arbetslivet är pressande. Därför är tid för eftertanke så värdefull för mig. Carol Fagerström Att livets mening bara finns i det materiella känns osannolikt. Anders Tiger I Björknäskyrkan får teologin ifrågasättas, stötas och blötas, vridas och vändas på. Det är bland det mest spännande jag vet! Ulf Gustafsson Det är en trivsam öppenhet i Björknäskyrkan. Pernilla Agnesund Kom. Här kan du känna dig sedd som människa. Sven Johansson Det är jag som har målat taket! Christian Spicker Det är stor skillnad nu, mot när jag gick i söndagsskolan i Björknäskyrkan. Bengt Bogårdh Jag skulle vilja ha en social verksamhet med barn och ungdomar i den fina kyrkan. Elisabeth Skohg För mig är Björknäskyrkan en öppen plats för gemenskap, för alla. Ditte Waldton